NEWSNET

 

regulament

In acest website nu pot fi publicate anunturi care promoveaza activitati nelegale, jocuri de noroc, ocultism, sexualitate-nud sau fotografii nud.
Incalcarea acestei prevederi constituie in drept infractiunea de patrundere fara drept intr-un sistem informatic prev. de Art. 360 Cod Penal si legile speciale, fapte santionate de legea Romana si Austriaca cu inchisoare. Acest website atrage competenta Republicii Federale Austria si statul Roman


Nu exista limita de anunturi, pot fi publicate anunturi dupa dorinta dvs, care sa nu contina virusi, malware, sau alte asemenea continuturi nelegale si neoportune.

Pot fi publicate anunturi matrimoniale, nu sunt permise anunturi cu tenete homosexuale. Acest site este unul personal, si deci aceasta este o regula interna.

 

pentru alte lamuriri +40 720 435515

Orice utilizator care publică zilnic un anunț, cu cundiția ca cele 30 de anunțuri dintr-o lună să fie diferite și să se refere la produse diferite sau servicii diferite, ARE DREPTUL LA O APLICAȚIE GRATUITĂ ANDROID pentru websiteul său. După ce îndeplinește aceste condiții utilizatorul va trimite luna următoare la adresa office@ziardestiri.ro adresa web a siteului pentru care doresta aplicatie nativa android si windows, precum si o declaratie scanata prin care imputerniceste pe webdesignerul LEONTIUC MARIUS SEBASTIAN să creeze și să publice aplicația. Va specifica și numele pe care îl dorește aplicației.. Pentru ANDROID aplicatia se publica pe Google Play

anunturile publicate in acest site apar automat si pe ziaruldebanat.ro

It's obligatory :
that the announcements be published in Romanian language
that the ads are classified into their proper categories

Este obligatoriu :

ca anunturile sa fie publicate in limba română
ca anunturile sa fie incadrate in categorii corespunzatoare

Instaleaza Aplicatia noastra de pe Google Play