NEWSNET

 

 

Case individuale in regim insiruit alba iulia, la cheie

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Alba - Alba Iulia| Published date: 2019-12-21 13:59:04, Listing: 37
Case individuale in regim insiruit alba iulia, la cheie
Expand gallery

Te invitam sa descoperi GreenVIlle Residence, o zona rezidentiala noua si unica in Alba Iulia, dezvoltata intr-un loc unde natura intalneste civilizatia urbana. Aproape de oras, aici regasesti liniste, intimitate si siguranta. Casele moderne, spatiile verzi si zonele destinate copiilor fac din GreenVille Residence ansamblul rezidential perfect pentru familia ta.

Pe langa contructia locuintelor, proiectul GreenVille include construirea unui parc de 2500 mp cu teren de sport multifunctional, pista de biciclete si loc de joaca pentru copii, strazi noi si aerisite cu iluminat public, trotuare si hidranti, retea subterana pentru toate utilitatiile necesare (gaz, electricitate, TV si internet), retea moderna de apa si canalizare, sens giratoriu la intrarea in cartier si parcare pentru vizitatori.??

Proiectul intra in etapa a doua, oferindu-va 17 noi locuinte finisate la cheie care pastreaza acelaşi concept architectural modern, cu un nivel de finisare si compartimentare imbuntatit.

GreenVille Residence ofera 3 modele de case, construite pe doua nivele, parter si etaj, pe o structura de zidarie portanta cu centuri, stalpi si plansee din beton armat. Peretii exteriori (30cm grosime) si interiori (12cm) sunt din caramida eficienta tip Termobloc de la Siceram. Tamplaria ferestrelor si a usilor exterioare este din PVC, 5 camere, Brugmann, cu geam de termopan 24mm Low-E 4+F4 (Argon). Instalatia sanitara si termica este din propilena iar termoizolatia exterioara din polistiren expandat EPS 80+ de 10cm grosime. Casele sunt acoperite cu tigle ceramice Siceram, iar planseul de peste etaj este izolat cu vata minerala de 20cm grosime.

Locuintele sunt finallizate şi întăbulate şi sunt diponibile pentru urmatoarele preturi::

Casa OPTIMA
Compartimentare: parter (living, bucatarie, baie de serviciu), etaj (2 dormitoare, baie), pod (25 mp), spatiu exterior (curte, loc de parcare}. Suprafata teren: 190 mp. Suprafata utila: 78 mp. Pret: 73.343 Euro (TVA 5% inclus) - finisare "la cheie".

Casa INTEGRA
Compartimentare: parter (living, bucatarie, baie de serviciu), etaj (2 dormitoare, baie), pod (25 mp), spatiu exterior (curte, loc de parcare}. Suprafata teren: 194 mp. Suprafata utila: 87 mp. Pret: 79.800 Euro (TVA 5% inclus) - finisare "la cheie".

Casa ARMONIA
Compartimentare: parter (living,

Orice utilizator care publică zilnic un anunț, cu cundiția ca cele 30 de anunțuri dintr-o lună să fie diferite și să se refere la produse diferite sau servicii diferite, ARE DREPTUL LA O APLICAȚIE GRATUITĂ ANDROID pentru websiteul său. După ce îndeplinește aceste condiții utilizatorul va trimite luna următoare la adresa office@ziardestiri.ro adresa web a siteului pentru care doresta aplicatie nativa android si windows, precum si o declaratie scanata prin care imputerniceste pe webdesignerul LEONTIUC MARIUS SEBASTIAN să creeze și să publice aplicația. Va specifica și numele pe care îl dorește aplicației.. Pentru ANDROID aplicatia se publica pe Google Play

anunturile publicate in acest site apar automat si pe ziaruldebanat.ro

It's obligatory :
that the announcements be published in Romanian language
that the ads are classified into their proper categories

Este obligatoriu :

ca anunturile sa fie publicate in limba română
ca anunturile sa fie incadrate in categorii corespunzatoare

Instaleaza Aplicatia noastra de pe Google Play